Kort om oss

Styrstad Rör AB grundades 1991 av mig som ett komplement till Lantbruket.
Idag är vi ett sammansvetsat gäng med bred kompetens.
Inom allt från badrumsrenovering,service,bergvärme till totalentreprenad av hela fastigheter.
Vi har även på senare år anställt en mycket duktig snickare,målare,plattsättare för att kunna ta alla moment i en husbyggnation.
Företaget har auktorisation hos länsstyrelsen, heta arbeten, säker vatten, vattensäkra sverige O är även auktoriserad service verkstad O säljare utav 
SWEDISH GTC avsaltningsanläggningar, JETS avlopps & renings anläggningar av vaccum/tryck principen och MACRO Duschinredning.
Vår styrka är kundanpassning O finish.
Företaget är AA klassat

Service

Kontakta gärna oss för service eller mindre reparationer, vi har lång och god erfarenhet av vvsservice och kan därmed erbjuda professionell hjälp.

På företaget har vvs-montörer och arbetsledare vvscertifkat och den erfarenhet och kännedom om branschregler och Säker vatteninstallation som behövs för att kunna göra en professionell vvs-installation. Hos oss har varje enskild servicemontör en egen välutrustad servicebil.

Entreprenad 

Byggnation

Vi har även personal med snickeri/måleri/puts och skulptör som yrke och kan erbjuda tjänster inom byggnation och renovering. Detta gör att vi kan ta hela renoveringsprojekt med ett smidigt samarbete och ett bra slutresultat.

För samtliga arbeten gäller följande:

I arbetstiden (timdebiteringen) innefattas följande: resa till och från arbetsplatsen, ev. anskaffning av material, faktisk tid på plats, tidrapportering, städning och påfyllning av material till servicebil.

Moms tillkommer på angivna priser.

STYRSTAD RÖR AB , 0733-342132, Styrstad Gräsnäs 2 60592 Norrköping

Copywrite: Styrstad Rör AB 2017